6 znakov na kontrolu, či vás niekto nezablokoval v telegrame

Telegram vás neupozorní, keď vás kontakt zablokuje. To môže sťažiť zistenie, či vás používateľ zablokoval. Preto sme uviedli niekoľko znakov, ktoré vám môžu pomôcť určiť, či vás používateľ telegramu zablokoval.

Sign 1 – Správy nie sú doručené

Prvým znakom je, že vaše odoslané správy nebudú doručené druhej osobe. Hoci sa to stáva aj vtedy, keď nie sú pripojení na internet, musíte chvíľu počkať. Môže to znamenať, že vás používateľ zablokoval, ak sa stále zobrazuje iba jedno začiarknutie namiesto dvoch začiarknutí. Existujú však aj ďalšie znaky, ktoré treba sledovať, aby ste zistili, či vás kontakt zablokoval v telegrame.

Znak 2 – Profilový obrázok nahradený iniciálami

Ďalším znakom je skontrolovať profilový obrázok používateľa. Predpokladajme, že ich obrázok je z ničoho nič nahradený iniciálami ich mena a priezviska. Môže to znamenať, že vás zablokovali. Na rozdiel od WhatsApp si však stále môžete pozrieť ich životopis.

Čítať:  Apple môže v roku 2024 ukončiť výrobu niektorých modelov iPadu

vedieť, či ste zablokovaný na telegrame

Hoci existuje pravdepodobná šanca, že buď odstránili svoj profilový obrázok, možno vás tiež nepridali ako kontakt.

Znak 3 – Stav „Online“ už nie je viditeľný

V predvolenom nastavení môžete skontrolovať, či je osoba aktívna alebo „Online“ v telegrame z jej stavu. Ak vás však niekto zablokuje, zobrazí sa iba „Naposledy videný veľmi dávno” pod stavom, aj keď sú aktívne v telegrame.

vedieť, či ste zablokovaný na telegrame

Sign 4 – Používateľa nemožno pridať do skupinového chatu

Môžete tiež skúsiť pridať kontakt do skupinového chatu v telegrame. Vo všeobecnosti by pridanie niekoho do skupinového rozhovoru nemalo byť problémom. Keď sa však pokúsite pridať do skupinového rozhovoru niekoho, kto vás zablokoval, zobrazí sa nasledujúca chyba: “Nastala chyba. USER_IS_BLOCKED.

vedieť, či ste zablokovaný na telegrame

Tým sa zabezpečí, že vás druhá osoba zablokovala. Druhá osoba vás môže pridať do skupinového rozhovoru, ak chce, za predpokladu, že ste ju tiež nezablokovali.

Sign 5 – Nepodarilo sa pripojiť hlasové hovory alebo videohovory

Skúste dotyčnej osobe zavolať hlasom alebo videom. Ak sa hovor nespojí a dostanete „Hovor sa nepodarilo spojiť kvôli nastaveniam súkromia” eroor, potom by to mohlo znamenať, že môžete byť zablokovaný.


Ak ste boli zablokovaní, kontakt nebude môcť prijímať vaše hovory ani vidieť, že ste sa mu pokúšali zavolať.

Sign 6 – Overte, či účet nebol odstránený

Ak používateľ odstránil svoj telegramový účet, môžete naraziť na niektoré z vyššie uvedených znakov. Klepnutím na profilovú fotografiu používateľa overíte, či je účet stále aktívny. Ak sa tam, kde by malo byť meno, zobrazí položka Odstránený účet, daná osoba svoj účet odstránila.

Čítať:  Čo je Black Hat SEO a prečo by vás to malo zaujímať?

vedieť, či ste zablokovaný na telegrame

Ak je ich meno stále viditeľné a na profilovej fotke vidíte ich iniciály, potom je jasné, že vás používateľ zablokoval.

často kladené otázky

Otázka: Ako môžem zablokovať kontakt na telegrame?

Ak chcete zablokovať osobu v telegrame, klepnite na jej profilový obrázok v okne rozhovoru. Ďalej klepnite na ponuku s tromi bodkami v pravom hornom rohu a klepnite na možnosť Blokovať používateľa.

Otázka: Môžem si pozrieť poslednú možnosť, ak ma niekto zablokoval na telegrame?

Nie. Ak vás niekto zablokoval na telegrame, nemôžete zobraziť jeho aktuálnu aktivitu „Online“ alebo „Naposledy videná“. Dotyčná osoba však mohla zmeniť naposledy zobrazené nastavenia ochrany osobných údajov.

Otázka: Ako skontrolujem, či som bol zablokovaný na telegrame?

Existujú rôzne spôsoby, ako skontrolovať, či vás kontakt v telegrame zablokoval. Vaše správy nemusia byť doručené; ich iniciály nahrádzajú obrázok na displeji kontaktu; chýbajúca online aktivita danej osoby je niekoľko indikátorov toho, že ste boli zablokovaní.

Otázka: Je možné telefonovať cez telegram, ak som zablokovaný?

Nie. Ak sa pokúsite zavolať používateľovi, ktorý vás zablokoval, vráti sa chyba, ktorá hovorí: „Nepodarilo sa pripojiť“. Dotyčný používateľ tu tiež nedostane žiadne upozornenia, ktoré by ho upozornili, že ste mu zavolali.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE