Ako opraviť, že BeReal nezobrazuje snímku obrazovky

Ak niekto urobí snímku obrazovky vašej fotografie v aplikácii BeReal, budete upozornení a budete mať prístup k detailom profilu danej osoby. Príležitostne má BeReal problémy so zobrazením toho, kto urobil snímku obrazovky vášho profilu. Našťastie existuje niekoľko metód na riešenie problémov, ktoré môžu tento problém vyriešiť. Tento článok vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o tom, kto urobil screenshoty vašich obrázkov BeReal.

Ako opraviť, že BeReal nezobrazuje snímku obrazovky

Prečo sa nezobrazujú upozornenia na snímky obrazovky

Existuje niekoľko možných dôvodov, prečo nedostávate požadované upozornenia. Občas sa zdá, že funkcia nefunguje tak, ako by mala. Tu sú možnosti, čo sa deje, keď nevidíte, kto nasnímal váš obrázok.

Nikto neurobil snímku obrazovky vášho príspevku

Najzrejmejším dôvodom, prečo BeReal nezobrazuje snímky obrazovky, je, že zatiaľ žiadne nie sú. Ak nikto neinteragoval s vaším príspevkom, neuvidíte v ňom pole s nulovým zástupným symbolom. Skontrolujte, či vaše nastavenia ochrany osobných údajov umožňujú ostatným správne vidieť vaše príspevky. Potom počkajte, kým ostatní uvidia váš príspevok a zareagujú.

Čítať:  Ako získať kód na obnovenie v Snapchate

Môžete tiež požiadať priateľa, aby vám urobil snímku obrazovky a otestoval ju. Ak stále nevidíte číslo alebo ikonu označujúcu snímku obrazovky, môže sa vás týkať jeden z nasledujúcich problémov.

Fotografia nie je dostatočne aktuálna

Jediné podrobnosti o snímke obrazovky, ktoré sa objavia vo vašom kanáli BeReal, sú z vášho posledného príspevku. Ak hľadáte, aby vám BeReal ukázal screenshoty z minulých príspevkov, neobťažujte sa. Uvidíte iba informácie o snímke obrazovky za predchádzajúcich 24 hodín a iba na vašej najnovšej fotografii.

Fotka nie je tvoja

Nevidíte, kto sníma materiály iných ľudí. Iba tvorca príspevku má povolenie na zobrazenie týchto podrobností. Ak sa pozeráte na príspevok niekoho iného, ​​aby ste videli, kto to urobil, BeReal vám to neukáže.

Podrobnosti sú rozmazané

Ak sa vám vedľa vášho príspevku zobrazuje upozornenie, ale môžete vidieť iba rozmazané podrobnosti o ľuďoch, ktorí urobili snímky obrazovky, má to svoj dôvod. Spoločnosť BeReal vám neukáže svoje osobné údaje na telefónoch iPhone, kým nezdieľate svoj príspevok na inej sociálnej sieti. Akonáhle prepojíte príspevok so zdieľaním na inej platforme, môžete zobraziť podrobnosti profilu BeReal ostatných ľudí.

Fotografiu budete musieť zdieľať iba raz, aby ste videli všetky podrobnosti pre každého, kto ju nasnímal. BeReal tiež odhalí profilové informácie pre kohokoľvek iného, ​​kto urobí screenshoty príspevku v priebehu nasledujúcich 24 hodín alebo kým ho neaktualizujete novším príspevkom.

Čítať:  Ako uverejniť živú fotografiu na Instagrame

Na zariadeniach s Androidom tento krok nie je potrebný. BeReal automaticky ukazuje, kto urobil snímku obrazovky.

Osoba urobila čiastočnú snímku obrazovky alebo video

Ak si myslíte, že niekto uložil vašu fotografiu, ale BeReal nezobrazuje upozornenie, možno použil riešenie. Čiastočné snímky obrazovky vám neposkytnú žiadne upozornenia. Ak nasnímajú váš príspevok na video a vytiahnu fotografiu, nebudete upozornení ani v aplikácii BeReal.

BeReal stále nezobrazuje snímky obrazovky

Ak žiadny z týchto problémov nevyrieši váš problém, je čas požiadať BeReal o pomoc. Po overení, že váš obrázok prejde týmito testami, ak stále nevidíte, kto urobil snímky obrazovky, kontaktujte zákaznícky servis BeReal.

Ako tajne snímať obrazovku

Občas možno budete chcieť urobiť snímku obrazovky bez toho, aby ste na to niekoho upozornili. Existujú dva spôsoby, ako to urobiť, ktoré sa neregistrujú v BeReal ako snímka obrazovky.

Namiesto toho nahrávanie obrazovky

Skúste namiesto snímky obrazovky záznam obrazovky, ktorý zaregistruje upozornenie na BeReal.

  1. Spustite nahrávanie obrazovky na svojom mobilnom zariadení.
  2. Zastavte nahrávanie.
  3. Pomocou editora videa v zariadení alebo svojho obľúbeného nástroja na úpravu videa zachyťte z videa požadovaný zmrazený obrázok.

Prinajmenšom zatiaľ nahrávanie niekoho príspevku nespúšťa žiadne upozornenie na BeReal.

Urobte čiastočnú snímku obrazovky

BeReal sa zobrazuje ako nepretržitý informačný kanál. Môžete urobiť čiastočnú snímku obrazovky s menej ako 50 % niečí fotografie bez odoslania upozornenia.

  1. Posúvaním sa zobrazí menej ako 50 % niečieho obrázka na obrazovke.
  2. Urobte čiastočnú snímku obrazovky.
  3. Posúvaním nasnímajte spodnú polovicu tej istej fotografie.
  4. Doplňte fotografiu ďalšou čiastočnou snímkou ​​obrazovky.
  5. Použite editor fotografií na spojenie oboch.
Čítať:  Ako opraviť nefunkčnosť kľúčových slov filtra videa TikTok

Aj keď bola táto metóda testovaná a úspešná mnohými používateľmi, nie je spoľahlivá. Ak sa na snímke obrazovky náhodne zobrazí príliš veľa obrázka, vždy existuje možnosť, že pôvodca bude upozornený.

Prečo upozornenia na snímky obrazovky trvajú iba 24 hodín?

BeReal posiela svojim používateľom upozornenie raz denne v náhodnom čase. V čase upozornenia môžu používatelia uverejniť autentický obrázok iba na dvojminútové okno. Po uplynutí dvoch minút sa všetky obrázky zverejnia s označením „neskoro“.

Model BeReal je určený pre používateľov, aby okamžite uverejňovali fotografie bez inštalácie alebo filtrov. Z tohto dôvodu je každý príspevok určený len na to, aby bol zameraním na ten jediný deň. Po 24 hodinách sa tento príspevok už nepovažuje za aktuálny. BeReal to potom považuje za staré správy a neuchováva súvisiace upozornenia.

Môžem v aplikácii nájsť staré upozornenia na snímky obrazovky?

Bohužiaľ, po uplynutí 24 hodín BeReal neuchováva informácie z minulých fotografií. Neexistuje spôsob, ako obnoviť staré upozornenia o tom, kto nasnímal vaše príspevky.

často kladené otázky

Čo ak chcem vidieť, kto urobil snímku obrazovky môjho príspevku, ale nechcem ju zdieľať s inou sieťou sociálnych médií?

Toto je bežný problém a existuje niekoľko jednoduchých riešení. Ak nemáte iný účet na sociálnej sieti, vždy si môžete vytvoriť fiktívny účet a nastaviť ho ako súkromný. Týmto spôsobom môžete zdieľať bez toho, aby ste niečo zverejnili.

Prípadne môžete svoj príspevok zdieľať na inej platforme a potom ho okamžite odstrániť. BeReal sa nestará o to, či to zdieľate a okamžite vymažete. Informáciu vám aj tak prezradí.

Čítať:  Najčastejšie problémy s Xiaomi Mi Band a ako ich opraviť

Musím príspevok zdieľať raz pre každého, kto urobí snímku obrazovky?

Nie, musíte to zdieľať iba raz, aby vám BeReal poskytol podrobnosti o každej osobe, ktorá nasníma túto fotografiu. Ak potom niekto urobí snímku obrazovky vášho príspevku, odhalia sa aj tieto podrobnosti.

Dostanem push notifikáciu o snímkach obrazovky?

Nie, so snímkami obrazovky na BeReal nie sú zahrnuté žiadne upozornenia push. Jediným upozornením je číslo vedľa vášho príspevku. Ak chcete zobraziť oznámenia, musíte aplikáciu otvoriť.

Kde uvidím upozornenia na snímky obrazovky?

Keď niekto nasníma jednu z vašich fotografií BeReal, malý symbol vás upozorní na akciu.

• Na iPhone sa malé počítadlo vedľa časovej pečiatky fotografie zväčší.

• V systéme Android vám malá žltá ikona uzávierky oznámi, že niekto urobil snímku obrazovky.

Kliknutím na upozornenie môžete vidieť, koľko ľudí reagovalo na vašu fotografiu.

Prezeranie snímok obrazovky na BeReal

BeReal je o fotografovaní skutočných fotografií a zdieľaní skutočného obsahu. Vo svete filtrov a AI je pekné mať aplikáciu zameranú na autentickosť. Či sa to používateľom páči alebo nie, upozorňovanie ľudí, keď si ostatní urobia snímky obrazovky s ich fotografiami, je súčasťou cieľa spoločnosti BeReal o transparentnosť.

Mnoho ľudí je prekvapených touto funkciou, ale je užitočná, keď viete, že tam je. Keď pochopíte, ktoré upozornenia na snímky obrazovky sa budú zobrazovať vo vašom profile BeReal, môžete sledovať, kto vás sleduje!

Máte skúsenosti s vytváraním snímok obrazovky iných používateľov alebo s inými používateľmi, ktorí si vytvárajú snímky obrazovky vašich fotografií? Vedeli ste, že BeReal posiela upozornenia? Povedzte nám o tom v komentároch nižšie.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE