Ako skryť naposledy videné v telegrame

Funkcia „Naposledy videná“ v telegrame môže sťažiť zachovanie vášho súkromia. Ak chcete chatovať bez toho, aby ste boli bombardovaní upozorneniami, možno nebudete chcieť, aby vaši priatelia a rodina vedeli, kedy ste boli naposledy aktívni.

Ako skryť naposledy videné v telegrame

Našťastie vám Telegram umožňuje skryť váš stav Naposledy videný. Tento článok vysvetlí, ako skryť, keď ste sa naposledy prihlásili do telegramu. Týmto spôsobom sa môžete vrátiť k chatovaniu s priateľmi, nevidení a bez problémov.

Pochopenie naposledy videného v telegrame

Jednoducho povedané, stav telegramu Last Seen prezrádza, kedy bol používateľ naposledy aktívny na platforme. Keď používateľ spustí aplikáciu Telegram, jeho stav Last Seen sa podľa toho aktualizuje. Aj keď táto funkcia umožňuje používateľom zobraziť aktivitu svojich priateľov alebo kolegov, predstavuje aj problém s ochranou súkromia

Kroky na odstránenie posledného zobrazenia v telegrame

Ak nechcete, aby už niekto sledoval vaše digitálne pohyby, máte šťastie. Ak chcete skryť svoj stav Naposledy videný, postupujte podľa týchto krokov:

  1. Otvorte telegram a klepnutím na tri vodorovné čiary v ľavom hornom rohu otvorte ponuku.
  2. Kliknite na „Nastavenia“.
  3. Klepnite na „Ochrana súkromia a bezpečnosť“.
  4. Prejdite nadol na časť „Naposledy videné a online“ a vyberte ju.
  5. Ak chcete skryť svoj stav Naposledy videný pred všetkými používateľmi, vyberte možnosť „Nikto“.
Čítať:  Ako pridať začiarkavacie políčko do Notion

Teraz váš stav Naposledy videný zostane skrytý pred všetkými ostatnými používateľmi telegramu.

Ďalšie možnosti pri skrytí naposledy videného

Môžete tiež určiť, komu chcete zabrániť v zobrazení vašej poslednej návštevy. Ak prejdete na šiesty krok uvedený vyššie, mali by ste vidieť niekoľko ďalších možností.

Po prvé, môžete vybrať „Moje kontakty“, aby len vaši priatelia vedeli, kedy ste sa naposledy prihlásili. Môžete tiež vybrať „Nikdy nezdieľať s…“ a vymenovať niekoľko výnimiek zo zoznamu. Ak máte vo svojom zozname kontaktov prísneho rodiča alebo šéfa, môžete sa rozhodnúť, koľko chcete, aby o tom vedeli.

Môžete si tiež vybrať opačnú možnosť, „Vždy zdieľať s…“, a vypnúť všetkých zo svojich digitálnych pohybov okrem svojich najdôveryhodnejších priateľov a rodiny.

Čo znamená naposledy videný?

Ak vypnete viditeľnosť posledného videnia, môžete si všimnúť, že niektoré údaje o vašej digitálnej prítomnosti sa stále zobrazujú. Namiesto toho, aby nič nepovedala, aplikácia len zahmlieva o vašej časovej osi v telegrame. Ak ste sa prihlásili kedykoľvek za posledných pár dní, ostatní uvidia vedľa vášho používateľského mena „Naposledy online“. Asi po troch dňoch sa to zmení na „Naposledy videné do týždňa“.

Len čo prejde pár týždňov a prihlásite sa iba raz alebo dvakrát, toto zobrazenie sa zmení na „Naposledy videné za mesiac“. Nakoniec po mesiacoch uvidíte „Naposledy videné pred dlhým časom“. Dôležité je, že zobrazenie tejto správy na účte niekoho iného môže tiež znamenať, že ste boli zablokovaní.

Čítať:  Ako sa stať nezávislým vývojárom WordPress

Spoločnosť uviedla, že nariaďuje týmto displejom komunikovať, ak je osoba v prvom rade „dosiahnuteľná prostredníctvom telegramu“. Časové rozsahy sú však také veľké, že by to pre nikoho nemalo predstavovať veľký problém s ochranou súkromia.

Alternatívy k skrytiu naposledy videného

Ak nechcete používať vstavanú funkciu na skrytie Last Seen, existuje niekoľko ďalších populárnych metód.

Jednou z populárnych stratégií je dočasné vypnutie internetového pripojenia pred prístupom k aplikácii Telegram. Ak tak urobíte, vaša aplikácia sa nebude môcť pripojiť k internetu a váš stav Naposledy videný sa nikdy nebude môcť aktualizovať.

Existujú aj aplikácie tretích strán, ktoré tvrdia, že skrývajú váš stav Naposledy videný. Tieto aplikácie však vyžadujú prístup k vášmu účtu Telegram a mohli by potenciálne ohroziť vaše súkromie. Môžu obsahovať malvér alebo vírusy, ktoré by mohli poškodiť vaše zariadenie. Preto je vhodné vyhnúť sa takýmto aplikáciám a zostať v ekosystéme Telegramu.

Prečo skryť naposledy videné v telegrame?

Existujú presvedčivé dôvody, prečo by ste mohli radšej skryť svoj stav Naposledy videný v telegrame. Zachovanie súkromia a vyhýbanie sa nechceným prerušeniam sa pravdepodobne umiestnia na vrchole vášho zoznamu.

Niekedy možno budete chcieť listovať v čete bez toho, aby spolužiaci alebo členovia rodiny vedeli, že ste online. Najmä v rámci veľkých skupinových rozhovorov možno uprednostníte utajenie svojej aktivity pred ostatnými členmi. Keď sa sústredíte na jednu vec alebo hľadáte neprerušovanú samotu, skrytie vášho stavu Naposledy videný môže byť tou najlepšou a jedinou možnosťou.

Čítať:  7 spôsobov, ako opraviť nefunkčnosť aplikácie YouTube na LG WebOS TV

Môžete stále pozorovať, ako naposledy videli ostatní, keď skryjete svoje vlastné?

Nie je prekvapením, že používatelia, ktorí skrývajú svoj stav, môžu byť stále zvedaví na to, čo všetci ostatní robia online (alebo mimo neho). Áno, aj keď ste skryli svoj vlastný stav Last Seen, stále si môžete pozrieť stav Last Seen ostatných používateľov v telegrame. Uisťujeme vás však, že keď skryjete svoju poslednú videnie, ostatní používatelia nebudú vedieť, že aplikáciu používate.

Skrytie vášho posledného videnia na telegrame

Ako používateľ telegramu sa nepochybne staráte o svoje súkromie. Skrytie vášho stavu Naposledy videný je len jedným zo spôsobov, ako vám ho aplikácia umožňuje zachovať. Ak sa chcete vyhnúť konkrétnym používateľom alebo sa jednoducho chcete starať o svoje podnikanie, postupujte podľa vyššie uvedených rád, aby ste zatajili, kedy ste sa naposledy prihlásili.

Už ste niekedy skryli svoje posledné videnie alebo telegram? Záleží vám na tom, aby ostatní videli, keď ste online? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE