Ako udržať príbeh Instagramu dlhšie ako 24 hodín

Rovnako ako mnoho iných aplikácií sociálnych médií, Instagram má funkciu, pomocou ktorej môžete nahrať aktualizáciu videa alebo obrázka, ktorý si môžu pozrieť všetci vaši sledovatelia.

Jednou zo spoločných vlastností príbehu na Instagrame je, že trvá iba 24 hodín. Je však možné, aby ste si ponechali svoj príbeh na Instagrame dlhšie ako 24 hodín?

V tomto článku sa dozviete, či je možné uchovávať príbeh na Instagrame dlhšie ako 24 hodín.

Alternatívne spôsoby, ako udržať príbeh Instagramu dlhšie ako 24 hodín

V skutočnosti nemôžete uchovávať svoj príbeh na Instagrame dlhšie ako 24 hodín. Po odovzdaní príbehu zmizne po 24 hodinách.

Čo však v prípade, že chcete mať príbeh na dlhšie obdobie alebo ak si váš príbeh ešte nepozrela jedna osoba?

Podľa dizajnu Instagramu po uplynutí 24-hodinového obdobia príbeh automaticky zmizne.

Ak stále hľadáte spôsob, ako mať svoj príbeh viac ako 24 hodín, potom môžete zvážiť použitie zvýraznení Instagramu.

1. Pridajte zvýraznenie Instagramu

Zvýraznenie Instagramu je funkcia na Instagrame, ktorá vám umožňuje ukladať vaše príbehy Instagramu na relatívne trvalé obdobie na Instagrame.

Čítať:  Ako zobraziť históriu pozerania na kotúčoch Instagramu

Umožňuje vám uchovať si tie špeciálne momenty, ktoré ste zdieľali vo svojom príbehu tak dlho, ako chcete, aby si ich ostatní mohli pozrieť tak často, ako chcú.

Zvýraznenie používateľov môžete nájsť v ich profile priamo nad príspevkami používateľa.

Ako pridať svoj príbeh na Instagrame do zvýraznenia

Teraz, keď existuje spôsob, ako zachovať svoj príbeh na Instagrame, ako môžete pridať svoje príbehy do zvýraznenia? Existujú dva spôsoby, ako môžete pridať svoje príbehy do najdôležitejších.

Svoj aktuálny príbeh môžete pridať do najdôležitejších. To znamená, že ak ste do svojho príbehu pridali obrázok alebo video a ešte neuplynulo 24-hodinové obdobie, môžete príbeh pridať medzi najdôležitejšie.

Môžete tiež získať svoje staré príbehy, ktoré by ste si chceli uchovať nadlho, zo svojich archívov.

Vaše archívy obsahujú všetky videá a obrázky, ktoré ste nahrali do svojho príbehu na Instagrame.

Ak máte starú spomienku, ktorú ste pred nejakým časom nahrali do svojho príbehu na Instagrame, môžete ju získať z archívov na Instagrame a pridať ju medzi svoje zvýraznenia.

Postupujte podľa nižšie uvedeného podrobného sprievodcu a pridajte svoj aktuálny príbeh medzi svoje najdôležitejšie.

Krok 1: Otvorte Instagram

Prejdite do aplikácie Instagram na svojom zariadení a klepnutím na ňu ju otvorte.

Krok 2: Prejdite na požadovaný príbeh

Ak chcete zobraziť príbehy, ktoré ste nahrali, klepnite na ikonu svojho profilu v ľavom hornom rohu domovskej stránky. Tým sa otvoria vaše aktuálne nahrané príbehy.

Čítať:  Ako zmeniť farbu textu v Discord

Klepnutím alebo potiahnutím prejdite na príbeh, ktorý by ste chceli pridať do zvýraznenia. V preferovanom príbehu je rad ikon. Klepnutím na ikonu „Zvýrazniť“ pridáte zvýraznenia.

Krok 3: Upravte obal a názov

Vyberte zvýraznenie a pridajte svoj príbeh alebo klepnite na ikonu + a vytvorte nové zvýraznenie, ak ho nemáte.

Na ďalšej obrazovke upravte obálku príbehu tak, aby vyhovovala vašim preferenciám, a pomenujte svoje zvýraznenia podľa vlastného výberu.

Po dokončení týchto krokov kliknite na „Hotovo“ v pravom hornom rohu stránky, čím dokončíte proces a váš príbeh bude pridaný k zvýrazneniam.

2. Stiahnite si svoj príbeh

Najjednoduchším spôsobom je jednoducho uložiť svoj príbeh do priečinka fotoaparátu. Keď uverejňujete svoj príbeh, v spodnej časti uvidíte malú ikonu sťahovania.

Klepnutím naň uložíte príbeh do úložiska telefónu. Môžete si tiež stiahnuť príbehy, ktoré ste už zdieľali, tak, že prejdete do svojho profilu, klepnete na príbeh a uložíte ho. Tým sa zachová trvalá kópia vo vašom zariadení, ktorú si môžete kedykoľvek pozrieť.

3. Zverejnite svoj príbeh znova

Opätovné odoslanie je ďalšou skvelou možnosťou. Najprv si nezabudnite stiahnuť svoj pôvodný príbeh. Potom ho môžete jednoducho znova zdieľať ako nový príbeh.

Vaši sledovatelia to môžu vidieť znova, ale teraz môže tento príbeh trvať aj po prvých 24 hodinách. Tento proces preúčtovania môžete opakovať toľkokrát, koľkokrát chcete.

4. Archivujte svoj príbeh

Archivácia ukladá vaše príbehy súkromne, takže v archíve k nim máte prístup iba vy. Klepnite na ikonu archívu na príbehu pred uplynutím 24. obdobia.

Čítať:  Ako pridať odkaz do príspevku na LinkedIn

Potom si ich môžete kedykoľvek zobraziť tak, že prejdete do svojho profilu a klepnete na ikonu archívu. To tiež zabraňuje zmiznutiu všetkých príbehov, ktorých platnosť vypršala, ak sa na ne chcete vrátiť.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE