Ako zistiť, či niekto odstránil svoj Instagram

Akonáhle si platformy sociálnych médií začnú vyberať daň na duševnom zdraví používateľov, radšej si dajú prestávku. Niekedy môže byť táto prestávka dočasná, inokedy sa stane trvalou, čo vedie k tomu, že ľudia si vymažú účty. Ale ako by ste vedeli, či je to jeden z vašich sledovateľov?

Keďže Instagram neposkytuje konkrétne upozornenie, keď osoba odstráni svoj účet, môže byť ťažké identifikovať, či vás používateľ odstránil alebo len zablokoval. Okrem toho sa blokovanie, deaktivácia a odstraňovanie na Instagrame javí rovnako, čo môže spôsobiť väčšiu neistotu o tom, akú akciu vykonali.

Ak sa teda snažíte zistiť, či používateľ odstránil alebo deaktivoval svoj účet, pokračujte v čítaní tohto sprievodcu. Zistite tiež rôzne spôsoby, ako môžete zistiť, či niekto odstránil svoj Instagram.

Takže poďme rovno do toho!

Rozdiel medzi zablokovaným, deaktivovaným a odstráneným účtom

Instagram, podobne ako mnohé iné sociálne aplikácie, vás neupozorní, keď používateľ obmedzí, deaktivuje alebo zablokuje svoj účet. Navyše nezistíte, či si niekto zmazal účet, ak s ním nebudete komunikovať prostredníctvom priamych správ. Ich profil bude vyzerať takmer rovnako.

Čítať:  Ako vytvoriť marketingové kampane s vírusovým obsahom na rozšírenie publika

Existuje však niekoľko prístupov, ako medzi nimi rozlíšiť. Ak si vás niekto zablokoval na Instagrame, môžete sa pozrieť na jeho profil. Nenačíta sa a zobrazí sa úplne prázdna stránka.

To sa môže stať aj v prípade, ak si niekto vymazal svoj Instagram. Môžete to potvrdiť vyhľadaním ich profilu z iného účtu. Ak sa ich profil zobrazí, s najväčšou pravdepodobnosťou ste boli zablokovaní.

Na druhej strane, ak je profil deaktivovaný alebo odstránený, pri vyhľadávaní z iného účtu sa ich účet nezobrazí. Deaktivované účty sa môžu znova aktivovať a všetky ich označenia páči sa mi, komentáre, príspevky a priame správy budú obnovené. Ak však používateľ vymaže svoj účet, všetky jeho osobné údaje budú natrvalo vymazané.

Spôsoby, ako zistiť, či niekto odstránil svoj Instagram

Keď niekto odstráni svoj Instagram, pri prechode na jeho profil sa zobrazí chyba „Stránka nie je k dispozícii“. Hoci neexistuje presný spôsob, ako rozlíšiť medzi používateľským účtom, ktorý bol deaktivovaný alebo odstránený, stále môžete zistiť, či bola vykonaná niektorá z týchto dvoch akcií. Tu je niekoľko spôsobov, ako zistiť, či niekto odstránil svoj Instagram:

1. Skontrolujte svoj DM s odstráneným účtom Instagram

Ak ste si vymieňali správy s používateľom, o ktorom máte podozrenie, že sa dostal z platformy, môžete to jednoducho potvrdiť tak, že prejdete do svojich správ. Tu je to, čo musíte urobiť:

  1. Ak chcete začať, otvorte Instagram aplikáciu z vášho zariadenia.
  2. Potom klepnite na Ikona Messenger umiestnený v pravom hornom rohu.
  3. Potom nájdite rozhovor, ktorý ste mali s používateľom, o ktorom si myslíte, že mohol odstrániť svoj Instagram. Aby ste to skrátili, použite vyhľadávací panel na vyhľadanie ich rukoväte.
  4. Hľadanie ich rukoväte vám neukáže žiadne výsledky. Ak ho však nájdete v zozname správ, jednoducho to povie Používateľ Instagramu namiesto ich používateľského mena. Toto je potvrdenie, že používateľ odstránil svoj účet.
Čítať:  SEO mýty, ktorým by ste mali prestať veriť v roku 2024

2. Na kontrolu použite iný profil

Ak sa pri vyhľadávaní nezobrazuje používateľský profil, môže byť mätúce, či vás zablokoval alebo úplne odstránil svoj účet. Tento zmätok však môžete odstrániť vyhľadaním ich profilu prostredníctvom iného účtu. Ak ich účet stále nie je viditeľný, znamená to, že používateľ odstránil svoj Instagram.

Nižšie sú uvedené kroky, ktoré musíte dodržať:

  1. po prvé, Odhlásiť sa z vášho aktuálneho účtu Instagram z nastavenie alebo jednoducho klepnite na Pridať účet.
  2. Ak už máte prihlásený iný profil na Instagrame, klepnite na Prihláste sa do existujúceho účtu. Ak však chcete vytvoriť nový účet, vyberte Vytvoriť nový účet.
  3. Po prihlásení do druhého účtu vyhľadajte jeho rukoväť. Ak sa zobrazí ich profil, znamená to, že zablokovali váš hlavný Instagram. Ak sa však ich profil nezobrazí, používateľ odstránil svoj účet na Instagrame.

3. Požiadajte priateľa, aby vyhľadal ich rukoväť

Ďalším spôsobom, ako skontrolovať, či niekto odstránil svoj Instagram, je získať priateľa, aby vám pomohol, najmä ak nechcete investovať čas do vytvárania ďalšieho ID. Požiadajte ich, aby vyhľadali používateľa danej osoby. Ak sa ich profil nezobrazuje, s najväčšou pravdepodobnosťou si vymazali alebo deaktivovali svoj účet na Instagrame.

4. Skontrolujte Instagram z webového prehliadača

Môžete tiež zistiť, či niekto natrvalo odstránil svoj účet otvorením Instagramu z webového prehliadača. Ak chcete postupovať podľa tejto metódy, stačí si zapamätať používateľskú rukoväť a nemusíte sa prihlasovať.

Čítať:  Ako prispôsobiť témy WordPress (Podrobná príručka)

Postup:

  1. Ak chcete začať, otvorte Google Chromealebo akýkoľvek iný prehliadač z vášho zariadenia.
  2. Teraz v priestore URL skopírujte a prilepte https://www.instagram.com/.
  3. Po prilepení adresy URL do panela s adresou zadajte za lomkou ich používateľské meno.
  4. Ak osoba odstránila svoj účet, stlačte tlačidlo Vstupný kľúč vás presmeruje na stránku s textom „Ľutujeme, táto stránka nie je dostupná“.

5. Vyhľadajte ich používateľské meno vo svojich príspevkoch

Ak hľadáte používateľa Instagramu, ktorý mal rád alebo komentoval vaše príspevky, jedným zo spôsobov, ako potvrdiť, či si odstránil svoj účet, je skontrolovať vaše príspevky. Hľadajte ich používateľské meno vo svojich lajkoch a komentároch. Ak nemôžete nájsť ich rukoväť, s najväčšou pravdepodobnosťou boli mimo plošiny.

Často kladené otázky (FAQ):

1. Môžete poslať správu osobe, ktorá si odstránila svoj účet na Instagrame?

Keď osoba vymaže svoj účet na Instagrame, z aplikácie sa odstránia všetky jej osobné údaje. To znamená, že aj keď im pošlete správu, nemôžu ju vidieť, ak natrvalo odstránili svoj Instagram.

Ak však používateľ deaktivoval svoj Instagram, ale neskôr ho znova aktivoval, môže si zobraziť vaše správy, ktoré boli odoslané, keď bol jeho účet deaktivovaný. Je to preto, že hodnotenia Páči sa mi, komentáre, príspevky a správy môžu byť obnovené, keď osoba znova aktivuje svoj Instagram.

2. Ako obnovíte odstránený účet Instagram?

Po odstránení účtu na Instagrame ho už nemôžete obnoviť. Dôvodom je, že po odstránení sa všetky vaše údaje natrvalo vymažú. Ak sa teda chcete vrátiť na Instagram, možno si budete musieť vytvoriť nový účet.

Čítať:  Ako prevádzať peniaze z aplikácie Varo do aplikácie Cash

Okrem toho môžete použiť rovnakú e-mailovú adresu, ktorá bola priradená k vášmu predchádzajúcemu účtu Instagram. Vaša rukoväť však môže prevziať nejaký iný používateľ, takže možno budete musieť prísť s novým.

Zbalenie: Ako zistiť, či niekto vymazal svoj Instagram

Spomenuli sme niektoré z najbežnejších spôsobov, ktoré môžete použiť, ak chcete vedieť, či niekto odstránil svoj účet na Instagrame. Niekedy vám chyba na Instagrame môže dokonca zobraziť profil osoby, ale počítadlo príspevkov bude uvádzať „nulu“. Táto chyba sa môže vyskytnúť aj vtedy, ak vám niekto zablokoval účet.

V takýchto prípadoch vždy vyskúšajte viac ako jednu metódu uvedenú v tomto článku, aby ste zistili, či ste boli zablokovaní alebo či bol účet odstránený.

Ak máte nejaké nejasnosti alebo otázky týkajúce sa tejto príručky, dajte nám vedieť v komentároch nižšie. Budeme sa snažiť čo najlepšie vám pomôcť.

Podobné témy:

Dajte nám vedieť, či sa vám príspevok páčil. Len tak sa môžeme zlepšiť.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE