Čo sa stane, keď zrušíte archiváciu príspevku na Instagrame

Chcete vedieť, čo sa stane, keď zrušíte archiváciu príspevku na Instagrame?

Instagram je bezpochyby jednou z najnávykovejších aplikácií sociálnych sietí, ktoré sú dnes k dispozícii. Keď budete aktívnejší v zdieľaní, môžete si vyvinúť tendenciu zdieľať každú minútu dňa so svojimi sledovateľmi. Ak je to tak, archivácia príspevku pomocou funkcie archívu Instagramu je niečo, čo by ste urobili.

Väčšina používateľov archivuje aj starý a nepodstatný obsah, ktorý sa nehodí k téme ich účtu. Okrem toho môžu značky a influenceri archivovať príspevky na estetické účely. Archivácia príspevkov má oproti odstraňovaniu výhodu, pretože údaje o vašich interakciách sú v bezpečí. Ak ste teda archivovali príspevky, ktorých archiváciu chcete teraz zrušiť, ste na správnej stránke.

V tomto článku zistíte, čo sa stane, keď zrušíte archiváciu príspevku na Instagrame. Ďalej sa dozviete, ako zrušiť archiváciu príspevku na Instagrame.

Čo sa stane, keď zrušíte archiváciu príspevku na Instagrame

Keď zrušíte archiváciu príspevku, stane sa niekoľko vecí. Po prvé, váš príspevok sa zobrazí na rovnakom mieste vo vašom profile, ako bol predtým, než ste ho archivovali. To znamená, že ak bol váš archivovaný príspevok zverejnený 3. apríla, neobnovený príspevok by sa tiež objavil v rovnakom dátume a na rovnakom mieste na vašej časovej osi.

Čítať:  Ako skontrolovať zostatok v aplikácii Cash pomocou telefónu?

Okrem toho sa obnovia údaje o interakcii vášho príspevku. Počet hodnotení Páči sa mi, komentárov, uložených položiek a zdieľaní bude viditeľný tak, ako keď ste ho archivovali. Majte však na pamäti, že váš príspevok sa nezobrazí v informačnom kanáli vašich sledovateľov, ani nebudú upozornení, keď zrušíte archiváciu príspevku.

Okrem toho si vaši sledovatelia môžu vyhľadať váš účet, aby si skontrolovali znovuobjavené fotografie. Nearchivovaný príspevok si všimnú iba vtedy, ak sa zamerali na množstvo a postupnosť vašich príspevkov.

Ako zrušiť archiváciu príspevku na Instagrame

Instagram umožňuje používateľom archivovať a rušiť archiváciu príspevkov, kedykoľvek chcú. Ak teda máte archivovaný príspevok, ktorý teraz plánujete zrušiť z archívu, môžete to jednoducho urobiť z aplikácie Instagram.

Tu je to, čo musíte urobiť, aby ste zrušili archiváciu príspevku na Instagrame:

  1. Ak chcete začať, otvorte Aplikácia Instagram na vašom zariadení.
  2. Ďalej prejdite do svojho profilu klepnutím na svoj ikonu zobrazenia v pravom dolnom rohu obrazovky.
  3. Potom vyberte Hamburgerové menu nachádza v pravom hornom rohu obrazovky.
  4. V zobrazených možnostiach klepnite na Archív.
  5. Potom vyhľadajte príspevok, ktorý plánujete zrušiť z archívu, a klepnite naň.
  6. V pravej hornej časti príspevku vyberte položku tri vodorovné bodky na rozšírenie možností príspevkov.
  7. Nakoniec klepnite na Zobraziť v profile. Týmto sa zruší archivácia vášho príspevku a znova sa zobrazí vo vašom profile.

Upozorňujeme, že keď bude váš príspevok zrušený z archívu, všetci vaši sledovatelia ho budú môcť zobraziť tak, že prejdú do vášho profilu.

Čítať:  Prečo je WordPress najlepšie pre SEO – sprievodca

Prečo je archivácia a zrušenie archivácie príspevku na Instagrame lepšia ako mazanie

Častokrát môžete na svojom profile naraziť na príspevky, ktoré sú k ničomu. Buď ste ich zverejnili kvôli trendovej udalosti, alebo možno zistíte, že už nie sú relevantné. Niektoré príspevky navyše zvyknú pokaziť váš informačný kanál na Instagrame. Za takýchto okolností znie ich vymazanie ako dobrý nápad, však?

Pri odstránení príspevku na Instagrame stratíte všetky údaje o jeho interakcii. Po odstránení fotografie alebo videa nebude viditeľná pre vás ani pre nikoho z vašich sledovateľov. Navyše ho nebudete môcť obnoviť do svojho profilu na Instagrame.

Preto je zatiaľ lepší spôsob, ako sa zbaviť svojich príspevkov, ich archivácia. Keď archivujete príspevok na Instagrame, v podstate ho skrývate pred svojím profilom a sledovateľmi. Vaše príspevky si však zachovajú všetky svoje metriky zapojenia. Máte možnosť kedykoľvek zrušiť archiváciu svojho príspevku a vrátiť ho späť do svojho profilu.

Často kladené otázky (FAQ):

1. Upozorňuje Instagram používateľov, keď zrušíte archiváciu príspevku na Instagrame?

Instagram neupozorní ostatných používateľov, keď zrušíte archiváciu príspevku, ani sa vaše príspevky znova nezobrazia vo feede vašich sledovateľov. Po zrušení archívu príspevku na Instagrame si ho vy a vaši sledovatelia budete môcť pozrieť tak, že prejdete na svoj profil. Používatelia budú tiež môcť interagovať s vašimi nearchivovanými príspevkami. Okrem toho máte možnosť kedykoľvek znova archivovať svoje nearchivované príspevky.

Čítať:  16 najlepšie platených mediálnych agentúr: Hľadanie správneho partnera na rok 2024

2. Ako archivujem svoje príbehy na Instagrame?

Instagram vám umožňuje archivovať vaše príbehy rovnakým spôsobom, akým archivujete svoje príspevky. Ak svoj príbeh z nejakého dôvodu nemôžete archivovať, uistite sa, že vám nastavenia príbehu umožňujú archiváciu. Ak to chcete urobiť, prejdite na nastavenia príbehu Instagram a klepnite na Príbeh. Potom prejdite nadol a zapnite prepínač Uložiť príbeh do archívu.

3. Kde môžem vidieť obsah, ktorý som archivoval na Instagrame?

Instagram vám dáva možnosť zobraziť všetky vaše archivované fotografie a videá v samostatnom priečinku. Ak chcete získať prístup, jednoducho prejdite na svoj profil Instagram a klepnite na ponuku Hamburger. Potom klepnite na Archivovať, aby ste našli všetky svoje archivované životy, príbehy a príspevky.

Podobné témy:

Dajte nám vedieť, či sa vám príspevok páčil. Len tak sa môžeme zlepšiť.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE