Čo znamená In My Contacts na Snapchat

Chcete zistiť, čo znamená V mojich kontaktoch na Snapchate?

Ak ste používateľom služby Snapchat, musíte si byť vedomí úžasných funkcií, ktoré aplikácia poskytuje. Od použitia viacerých filtrov na jeden záber až po hranie hier s priateľmi, Snapchat vydáva raz za čas novú funkciu, vďaka ktorej bude aplikácia stále na vrchole Top rebríčky.

Táto návyková platforma sociálnych médií je o komunikácii so svojimi priateľmi viacerými spôsobmi. Môžete posielať snímky a správy, aby ste im poskytli aktuálne informácie, vytvárať skupinové príbehy a hrať minihry vo svojom voľnom čase. Na to však musíte mať v aplikácii priateľov.

Snapchat vám umožňuje pridávať nových priateľov mnohými spôsobmi prostredníctvom funkcie Rýchle pridanie. Ak sa chcete dozvedieť, ako to môžete urobiť a čo znamená V mojich kontaktoch na Snapchate, pokračujte v čítaní tohto článku. Poskytneme vám podrobného sprievodcu, ktorý môžete použiť na spojenie s ostatnými používateľmi v rámci aplikácie.

Takže, začnime!

Funkcia rýchleho pridania

Funkcia rýchleho pridania služby Snapchat vám poskytuje jednoduchý spôsob pridávania priateľov. Podobne ako „Ľudia, ktorých možno poznáte“ na Facebooku, funkcia Rýchle pridanie na Snapchate vám navrhne ľudí, ktorých si môžete v aplikácii pridať ako priateľov. Ľudia, ktorí sa vo všeobecnosti zobrazujú pod rýchlym pridaním, sú používatelia, s ktorými zdieľate spoločné kontakty, používatelia synchronizovaní z vašich kontaktov, tí, s ktorými ste v skupinovom rozhovore atď.

Čítať:  Povesti o PS5 Pro: Čo zatiaľ vieme a čo chceme vidieť

Takže položka V mojich kontaktoch, ktorá sa zobrazuje pod používateľským menom osoby na karte Rýchle pridanie, znamená, že je synchronizovaná zo zoznamu kontaktov vášho telefónu. Ak ste Snapchatu povolili prístup ku kontaktom vášho telefónu, zobrazí sa vám vedľa navrhovaných používateľov ikona V mojich kontaktoch.

Ako funguje funkcia rýchleho pridania

Snapchat používa množstvo metrík na určenie toho, kto sa zobrazí vo vašej sekcii Rýchle pridanie. Takže nie každý má tých istých ľudí, ktorí sa zobrazujú v ich rýchlom pridaní, ani táto sekcia nebude obsahovať tých istých používateľov neustále. Sekcia sa často aktualizuje, aby vám zobrazovala relevantných ľudí, ktorých by ste si mali pridať ako priateľov na Snapchat.

Okrem použitia vášho zoznamu kontaktov na navrhovanie používateľov, Quick Add využíva aj niekoľko ďalších spôsobov, ako vám ukázať používateľov, ktorých vidíte v tejto sekcii. Sú to nasledovné:

Spoloční priatelia

Ľudia, ktorí sa zobrazujú v sekcii Rýchle pridanie, sú väčšinou spoloční priatelia v aplikácii. Keďže sú priatelia s vašimi priateľmi, Snapchat to berie ako nápovedu, aby vám ukázal týchto ľudí, aby ste si ich tiež mohli pridať ako priateľov.

Ak sa vo vašom rýchlom pridaní objaví spoločný priateľ, Snapchat vás o tom informuje tým, že vám pod ich používateľským menom zobrazí 3+ vzájomných priateľov (alebo niečo podobné). Potom je na vás, aby ste sa rozhodli, či ich chcete pridať medzi priateľov na Snapchat alebo nie.

Čítať:  Vzostup mikromomentov v spotrebiteľskom rozhodovaní

Nedávno sa pripojili

Ak sa niekto nedávno pripojil k Snapchatu a pridáva ľudí, ktorých už máte ako priateľov, Snapchat bude predpokladať, že ich tiež poznáte. Z tohto dôvodu nájdete týchto používateľov aj v sekcii Rýchle pridanie. Týchto ľudí môžete identifikovať tak, že pod ich používateľským menom nájdete značku Nedávno pripojení.

Ako získať prístup k funkcii rýchleho pridania na Snapchat

Ak hľadáte nových ľudí, ktorých by ste si mohli pridať ako priateľov, môžete jednoducho prejsť do sekcie Rýchle pridanie a pozrieť si návrh od Snapchatu.

Do sekcie Rýchle pridanie sa dostanete takto:

  1. Ak chcete začať, otvorte Snapchat aplikáciu na vašom zariadení.
  2. Ďalej klepnite na Pridať ikonu priateľa z vrchu. Toto prinesie Rýchle pridanie sekciu, v ktorej sa môžete posúvať a nájsť nových priateľov.

Ďalším spôsobom, ako prejsť na Rýchle pridanie, je vykonať tieto kroky:

  1. Začnite otvorením Snapchat aplikáciu z vášho zariadenia.
  2. Potom vyberte svoj Ikona Bitmoji z pravej hornej časti obrazovky.
  3. Ďalej prejdite nadol a klepnite na Pridať priateľov, a budete presmerovaní na Rýchle pridanie sekciu, ktorú teraz môžete použiť na pridávanie nových priateľov.

Môžete tiež získať prístup k časti Rýchle pridanie na Apple zariadením rýchlym a jednoduchým spôsobom. Postupujte podľa nasledujúcich krokov:

  1. Najprv otvorte Snapchat aplikáciu z vášho iPhone.
  2. Potom prejdite prstom nadol z obrazovky fotoaparátu, aby ste na ňu narazili Rýchle pridanie.

Zakázať synchronizáciu kontaktov na Snapchat

Ak si v sekcii Rýchle pridanie nechcete prezerať používateľov z kontaktov v telefóne, máte možnosť vypnúť synchronizáciu kontaktov na Snapchate. Týmto spôsobom Snapchat nebude mať prístup k vášmu zoznamu kontaktov a nebude ho môcť synchronizovať a vy ich potom neuvidíte v rýchlom pridaní.

Čítať:  Ako odstrániť priateľov v Snapchat

Tu je to, čo musíte urobiť:

  1. Ak chcete začať, otvorte Snapchat aplikácie.
  2. Teraz klepnite na Ikona profilu z ľavého horného rohu obrazovky.
  3. Potom vyberte Ikona ozubeného kolieska.
  4. Potom prejdite nadol a klepnite na Synchronizácia kontaktov pod Súkromie oddiele.
  5. Nakoniec zrušte začiarknutie políčka vedľa Synchronizovať kontakty a klepnite na Odstrániť všetky kontaktné údaje aby ste sa zbavili všetkých synchronizovaných kontaktných údajov, ktoré môže mať Snapchat.
  6. V prípade, že chcete Snapchatu povoliť synchronizáciu kontaktov, postupujte podľa vyššie uvedených krokov a začiarknite políčko vedľa Synchronizovať kontakty.

Často kladené otázky (FAQ):

1. Ako si ma niekto pridal pomocou rýchleho pridania?

Ktokoľvek si vás môže pridať na Snapchat prostredníctvom funkcie Rýchle pridanie, ak ju máte zapnutú. Ak si vás teda používateľ pridal prostredníctvom tejto funkcie, pod jeho používateľským menom bude uvedené Rýchle pridanie. Môžete to skontrolovať, keď prejdete do sekcie Pridať priateľov a prijmete alebo odmietnete ich žiadosť.

2. Ako sa zbavíte rýchleho pridania na Snapchat?

Ak sa nechcete zobrazovať v sekcii Rýchle pridanie iného používateľa, Snapchat vám dáva možnosť túto funkciu vypnúť. Ak to chcete urobiť, jednoducho prejdite na nastavenia Snapchat zo svojho zariadenia. Potom prejdite nadol a klepnite na „Uvidíte ma v rýchlom pridaní“ v časti „Kto môže“. Nakoniec vypnite prepínač možnosti „Zobraziť ma v rýchlom pridaní“.

Majte na pamäti, že sa tým nezbavíte funkcie Rýchle pridanie. Ak ho vypnete, ostatní používatelia na Snapchate vás iba zastavia vo svojom rýchlom pridaní.

Čítať:  Ako pridať najlepších priateľov na Snapchat

Záverečné myšlienky: Čo znamenajú moje kontakty na Snapchate

To nás privádza na koniec nášho sprievodcu o tom, čo znamená V mojich kontaktoch na Snapchate a ako Snapchat používa funkciu rýchleho pridania, aby vám pomohol nájsť priateľov. Ak chcete pridať priateľa, jednoducho klepnite na tlačidlo Pridať priateľa vedľa používateľa v časti Rýchle pridanie.

Ak máte ďalšie otázky alebo nejasnosti, neváhajte použiť sekciu komentárov nižšie. Radi vám pomôžeme.

Podobné témy:

Dajte nám vedieť, či sa vám príspevok páčil. Len tak sa môžeme zlepšiť.

Nové Publikácie:

ODPORÚČANIE